Echopraktijk

Bij amstermam kan je terecht voor alle verloskundige echo’s, waar je ook onder controle bent en wat je wens ook is. We zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van alle medische echo’s en hebben contracten met iedere zorgverzekeraar. Maar juist ook als je voor de pret je kind wilt bewonderen ben je welkom!

Meer info? Check onze veelgestelde vragen over echoscopie.

Bel 020-210 3170 of mail ons voor een afspraak op mail@amstermam.nl

 

Vroege echo
voor iedereen

Tijdens de vroege echo kunnen we zien of het hartje klopt en of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt.
Deze echo doen wij vanaf 8 weken. Tot 8 weken is de kans op een miskraam nog erg reëel en kan de echo een valse geruststelling of blijdschap geven.

echo’s op verzoek

Bij amstermam kun je ook terecht voor pretecho’s. Voor een zo leuk mogelijke ervaring maken we geen onderscheid meer tussen de 2D, 3D en 4D techniek. Door dit te combineren proberen we zo goed mogelijk de baby in beeld te brengen en kiezen hiervoor de techniek die het beste bij jouw zwangerschapstermijn past.
Je krijgt 3-5 geprinte foto’s mee. Tegen een meerprijs van €5 krijg je een USBstick met bewegende beelden. De beste kans op mooie 3D/4D beelden is tussen 20-30 weken zwangerschap.

Nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? Plan je echo vanaf 15 weken zwangerschap.

 

Vroege Echo Zit het goed?

Gratis*

15 min.
Kijken of het hartje klopt? Kijk vanaf 8 weken zwangerschap of het goed zit. Gratis voor clienten van amstermam.

15 minuten Je kindje ontmoeten?

€55

2D/3D/4D - HD LIVE
Bekijk jullie kindje met een combinatie van 2D, 3D en 4D technieken. Ontdek het geslacht of op wie de baby lijkt!

25 minuten Je kindje ontmoeten?

€75

2D/3D/4D - HD LIVE
Iets langer naar de baby kijken? Bekijk jullie kindje met een combinatie van 2D, 3D en 4D technieken.

 

HD live echo

Met de Voluson S10 zijn we in staat om 3D/4D HD-Live beelden te tonen. Het mooiste resultaat wordt bereikt tussen de 20 en 30 weken zwangerschap. Let op: het kan gebeuren dat de ligging van de baby of de hoeveelheid vruchtwater mooie beelden in de weg staan, ondanks dat we alle technieken combineren.

KENNIS
MAKEN
MET JE
KLEINTJE?

Mail ons voor een afspraak

Echo’s vergoed door zorgverzekeraar

Termijn Echo

Tussen 9 en 12 weken wordt de exacte zwangerschapstermijn, en dus je uitgerekende datum vastgesteld. Voor 10 weken zwangerschap is een termijnecho altijd een inwendige echo. De kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

13 weken echo

Tussen de 12+3 en 14+3 weken kan je een 13 weken echo laten maken. Tijdens deze medische echo wordt gekeken of jullie kind lichamelijke afwijkingen heeft.

20 weken echo

Tussen de 19 en 21 weken kan je een 20 weken echo laten maken. Tijdens deze medische echo wordt de gezondheid van jullie kindje beoordeeld. Op verwijzing van je verloskundige/gynaecoloog kan je bij ons terecht voor het doen van de 20 weken echo. De kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Liggings echo

Deze echo vindt plaats tussen 34 en 36 weken. Tijdens een liggingsecho kijken we of de baby met het hoofd of de billen beneden ligt. De kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Groei echo

Tijdens een groei echo beoordelen we of de baby goed groeit. Meestal zijn er 2 groei echo’s nodig om een betrouwbaar beeld van de groei te geven. Op verwijzing van je verloskundige/gynaecoloog worden de kosten vergoed door je zorgverzekeraar.