Geboorte-café

________________________________

Iedere 3e donderdag van de maand organiseren wij ons Geboorte-Café. Om het genot van een kopje koffie of thee de afgelopen maanden van zwanger zijn, bevallen en het kraambed af te sluiten: stel je laatste vragen, kom afscheid nemen en nakletsen. Alle pas bevallen moeders en vaders zijn welkom (dus ook als je bij een andere verloskundige onder zorg was). Zodat jullie andere ouders uit de buurt kunnen leren kennen, tips uit kunnen wisselen en elkaars baby’s kunnen bewonderen.

Ineke van Straeten, lactatiekundige en pedagoog is altijd aanwezig om jullie vragen te beantwoorden over (borst)voeden, slapen, huilen etc.

Daarnaast is Sandra Hoogeboom, fotografe, aanwezig om mooie foto’s te maken van je baby of jullie samen. Voor een impressie van haar foto’s: www.geboorteinpraktijk.nl/fotografie

Wanneer: iedere 3e donderdag van de maand
Tijd: 15:30-16.30 uur
Locatie: Westerdok 808

Jullie zijn altijd welkom. Ben je al eens geweest, schuif gerust weer aan!
Mocht je vragen of klachten hebben die je graag persoonlijk met ons bespreekt, bel ons dan gerust om een individuele afspraak te maken voor een 6-weekse nacontrole in het spreekuur. Daar maken we altijd tijd voor!

geboortecafe-4

geboortecafe-3

geboortecafe-2

geboortecafe-1