geboortecafé

tijdelijk geannuleerd vanwege covid

Iedere 6 weken organiseren wij een Geboorte-Café. Om het genot van een kopje koffie of thee de afgelopen maanden van zwanger zijn, bevallen en het kraambed af te sluiten: stel je laatste vragen, kom afscheid nemen en nakletsen. Alle pas bevallen moeders en vaders zijn welkom (dus ook als je bij een andere verloskundige onder zorg was). Zodat jullie andere ouders uit de buurt kunnen leren kennen, tips uit kunnen wisselen en elkaars baby’s kunnen bewonderen.

Ineke van Straeten, lactatiekundige en pedagoog is altijd aanwezig om jullie vragen te beantwoorden over (borst)voeden, slapen, huilen etc.
Sommige maanden is Mirjam Vos er om aansluitend een workshop babymassage te geven!

Wanneer in ’21 / ’22: data nog onbekend

Voorafgaand aan het Geboortecafe geeft Meike Wouda een workshop over je fysieke herstel na de bevalling. Over je bekkenbodem, weer gaan sporten en al het andere dat je wilt weten om goed te herstellen na zwangerschap & bevalling.

Jullie zijn altijd welkom. Ben je al eens geweest, schuif gerust weer aan!
Mocht je vragen of klachten hebben die je graag persoonlijk met ons bespreekt, bel ons dan gerust om een individuele afspraak te maken voor een 6-weekse nacontrole tijdens het spreekuur. Daar maken we altijd tijd voor!