Klachten

Wij doen dag in dag uit ons uiterste best om zo goed mogelijk voor onze zwangeren en moeders te zorgen. Alle verloskundigen van amstermam staan ingeschreven in het ‘Kwaliteitsregister voor Verloskundigen’. Onze echoscopisten zijn ingeschreven in het register van de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland. Mocht het gebeuren dat je toch ontevreden bent over de door ons geleverde zorg, schroom dan niet om dit met ons te delen. Alles is bespreekbaar, we staan altijd open voor verbeterpunten.

Voel je niet de ruimte om je klacht bij ons kenbaar te maken, kom je er met ons niet uit, of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ: Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg. Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur, via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl. Meer informatie? Kijk op www.klachtverloskunde.nl

De volledige tekst van de geldende klachtenregeling kun je hier downloaden