samenwerkingen

Om onze zorg van hoge kwaliteit te houden werken we binnen de geboortezorg met vele partijen samen en zijn we onderdeel van verschillende samenwerkingsverbanden. Krijg een indruk van onze veelzijdigheid!

bij amstermam


Bij ons op het Westerdok verzorgt MOM & CO zwangerschapscursussen met hypnobirthing en mindfulness elementen. Voor een positieve geboorte-ervaring. Door verloskundigen gegeven.
MOM & CO’s waarden: positiviteit, vertrouwen, veiligheid, leren & vertrouwen.

Voor psychische ondersteuning en coaching rond kinderwens, zwangerschap, kraamtijd en daarna, kun je op het Westerdok terecht bij Maryleen Sorée van Perspectief advies. Haar praktijk met een rijke expertise en jarenlange ervaring biedt o.a. een Mama-Fit traject. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg. Is er meer nodig? Dan kijken we samen met jou verder.

Papa-Fit! Coaching en mentale ondersteuning voor (aanstaande) vaders.

Fysio Westerpark heeft een dependance bij amstermam. Speciaal voor zwangeren, moeders en kinderen doen bekkenfysiotherapeut Wilma van Arendonk en kinderfysiotherapeut Berber Vonk spreekuur.

Elaine Steenstra en Alisa de Vries zijn ervaren & bevlogen diëtisten. Ze hebben veel ervaring met verschillende patiëntgroepen en bieden begeleiding aan onze zwangeren & moeders op het Westerdok. Hun patiëntengerichtheid en persoonlijke aanpak sluiten perfect aan bij amstermam.

Voor ons geboortecafe en het verzorgen van de workshop ‘Voeden & Opvoeden’ hebben wij een stevige samenwerking met Ineke van Straeten, lactatiekundige en babypedagoog.

Adrienn Eijzenga is voetreflex therapeut met specialisatie op het gebied van zwangerschap. Reflexologie kan steun bieden bij diverse zwangerschap ongemakken, het wordt ook gebruikt bij stuitligging of als de bevalling op zich laat wachten. Tenslotte brengt deze vorm van therapie nieuwe moeders weer in balans. De behandelingen bij Sole in Balance zijn een mooie aanvulling op de zorg van amstermam op het Westerdok.

In Amsterdam


Verloskundig Samenwerkingsverband Amsterdam West. Met het OLVG west (voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis) en 10 verloskundigenpraktijken in Amsterdam Centrum/West.
www.amsterdamwestgeboortezorg.nl

Om ook in de toekomst goed opgeleide verloskundigen te hebben, leiden wij studenten op in samenwerking met de Verloskunde Academie Amsterdam.
www.verloskunde-academie.nl

De vereniging ‘Eerstelijns Verloskundigen Amsterdam Amstelland’ zorgt voor vooruitstrevende geboortezorg in Amsterdam. Bijna alle Amsterdamse verloskundigen zijn hierin verenigd.
www.evaa.nl
Veel van onze cliënten bevallen in het Bevalcentrum in het OLVG West (voorheen Sint Lucas Andres Ziekenhuis). Een huiselijke omgeving, terwijl je bevalt in het ziekenhuis.
www.bevalcentrumwest.nl

spreekuurlocaties


Wij doen spreekuur op verschillende locaties in Amsterdam. Op iedere locatie werken we samen met andere disciplines om onze zorg altijd af te kunnen stemmen op ieders wensen. Je vindt ons op onze eigen lokatie op het Westerdok, hartjes Centrum in het Spui Medisch Centrum, en in Amsterdam Oost bij Bluebirds Yoga.

ziekenhuizen


Onder onze leiding kan je bevallen in alle ziekenhuizen in Amsterdam.
www.bevalcentrumwest.nl
www.olvg.nl
www.vumc.nl
www.amc.nl
www.bovenij.nl